Gratis eBook

Ben jij betrokken bij sales en marketing en wil je meer weten over referral marketing? Download dan ons gratis eBook met 10 referral marketing tips.

eBook – 10 tips voor Referral Marketing

In ons eBook delen wij onze ervaring op het gebied van B2B Referral Marketing. Wat kan je zoal lezen in ons eBook?

  • Waarom zou je een B2B referral programma starten?
  • Wie is je doelgroep voor het ontvangen van ‘referrals’?
  • Wanneer kun je om een referral vragen?
  • De Net Promoter Score en referral marketing?
Wat is social selling? De mindset, gedrag en de tools.

Wat is social selling? De mindset, gedrag en de tools.

Wat is social selling: De mindset, gedrag en de tools. Social selling is een populaire term, maar wat betekent het nou echt? Gaat het om een stukje techniek, of vooral om gedrag? De meeste bedrijven zijn op zoek naar de tools, maar dat is niet waar het start. Mijn...

Social selling: Promoot je netwerk (Blog)

Social selling: Promoot je netwerk (Blog)

Promoot je netwerk: Andere Tijden Sport gezien met Jan Lammers? Wil je ook wel eens een lead ontvangen. Promoot je netwerk zodat anderen jou ook gaan promoten. De kans op een mooie introductie is dan vele malen groter. Het is 1978 en de Formule 1 sport is al mateloos...

Referral selling: Ik kan alles. Ik heb geen salesteam nodig! (Blog)

Referral selling: Ik kan alles. Ik heb geen salesteam nodig! (Blog)

Hoe kan een salesteam beter samenwerken? Hoe kunnen we slimmer leads genereren? Het zijn vragen die een gemiddelde salesmanager bezighoudt. Nu is iedere verkoper in het team vaak gefocust op zijn eigen target en vaak nog groter ego. En dat is soms ook te begrijpen, want het mechanisme van ‘sticks and carrots’ is nog altijd de management norm.

Kennismaken?

We nemen zo snel mogelijke contact met je op.

Bedankt voor je verzoek

Abonneer op onze Blog

Laat je e-mailadres achter en ontvang maandelijks onze blogs over Social Selling, Referral Selling en Referral marketing. En nee... we gaan je niet lastig vallen met 'koud bellen'. Misschien dat we je wel uitnodigen om deel te nemen aan een van onze workshops.

Bedankt voor je aanmelding. Je ontvangt een bericht ter bevestiging. Check ook je SPAM-box.

eBook B2B Referral Marketing

Gratis eBook B2B Referral Marketing

Laat je e-mailadres achter en ontvang onze gratis eBook 'B2B Referral Marketing' over Social Selling, Referral Selling en Referral marketing. 10 referral marketing tips voor sales en marketeers!

Bedankt voor je aanmelding. Je ontvangt een bericht ter bevestiging (check ook je SPAM-box). Je kan dit venster sluiten.