Social Selling

Social selling is een populaire term, maar wat betekent het nou echt? Gaat het om een stukje techniek, of vooral om gedrag? De meeste bedrijven zijn op zoek naar de tools, maar dat is niet waar het start.

Social Salesforce Connector: Vergroot je verkoopkracht.

Social Salesforce Connector: Vergroot je verkoopkracht.

Een sales gedreven organisatie houdt vaak een lijst bij van prospects. Dit zijn bedrijven en personen waar een organisatie graag mee in contact komt. Deze prospectlijst kan eenvoudig worden geïmporteerd in LeadBuzzer middels onze LeadBuzzer Connector. De koppeling kan gemaakt worden met een bestaand CRM pakket (bijvoorbeeld SAP, Dynamics, AFAS, Exact etc.).

Lees meer

Graag delen wij onze visie over social selling. Abonneer je op onze Blog en ontvang onze maandelijkse social selling blog in je inbox.

Kennismaken?

We nemen zo snel mogelijke contact met je op.

Bedankt voor je verzoek

Abonneer op onze Blog

Laat je e-mailadres achter en ontvang maandelijks onze blogs over Social Selling, Referral Selling en Referral marketing. En nee... we gaan je niet lastig vallen met 'koud bellen'. Misschien dat we je wel uitnodigen om deel te nemen aan een van onze workshops.

Bedankt voor je aanmelding. Je ontvangt een bericht ter bevestiging. Check ook je SPAM-box.

eBook B2B Referral Marketing

Gratis eBook B2B Referral Marketing

Laat je e-mailadres achter en ontvang onze gratis eBook 'B2B Referral Marketing' over Social Selling, Referral Selling en Referral marketing. 10 referral marketing tips voor sales en marketeers!

Bedankt voor je aanmelding. Je ontvangt een bericht ter bevestiging (check ook je SPAM-box). Je kan dit venster sluiten.