Functies LeadBuzzer

Functies voor gebruikers van de LeadBuzzer Community

LeadBuzzer

Profielen

Het profiel van een Social Seller maakt het platform persoonlijk en betrouwbaar. In één duidelijk overzicht worden expertise, activiteiten en contactgegevens van alle Social Sellers getoond.

LeadBuzzer

Vraag stellen

De weg naar een betrouwbare lead start met het stellen van de juiste vraag. Ben jij op zoek naar een warme introductie of heb je behoefte aan expertise? Stel dan een vraag aan de community. Wil je meer weten over de salestechniek? kijk dan eens naar onze referral selling training

LeadBuzzer

Leads delen

Binnen de community kan je leads delen met mensen die je vertrouwt. De informatie wordt gedeeld, maar de contactinformatie blijft verborgen totdat goedkeuring plaatsvindt door de plaatser van de lead.

LeadBuzzer

Marktplaats

Het hart van de community: de BuzzMarket. Hier vind je een overzicht van alle vragen en ‘challenges’ die zichtbaar zijn binnen de LeadBuzzer Community. Hier kan snel onderling contact gemaakt worden door gebruikers van het platform. Vraag en aanbod komen hier bij elkaar. 

Community Managers

Functies voor beheerder van de LeadBuzzer Community

Eigen domein

Jouw LeadBuzzer Community komt te draaien op jouw eigen domein en een herkenbare login-pagina. Bijvoorbeeld: domein.leadbuzzer.com.

User management

Iedereen binnen de LeadBuzzer Community heeft een eigen profiel. Community Managers kunnen zelf Social Sellers beheren en een welkomst e-mail sturen om te activeren.

Shop

De BuzzCoins die worden verdiend kunnen worden ingeruild voor leuke cadeaus en incentives. Bepaal zelf de cadeaus, de waarde en het aantal BuzzCoins.

Community beheren

Het centrum voor de Community Manager: o.a. evenementen plaatsen, styling bepalen, community configureren, gebruikers beheren en advertenties plaatsen.

Notificaties

Stuur als Community Manager een systeembericht naar alle leden in de community, bijvoorbeeld nieuws, een aankondiging of een update. Ook erg handig om Social Sellers te activeren.

Import-functies

Via de import-functies is het mogelijk om gemakkelijk en snel nieuwe Social Sellers of Leads importeren. Dit scheelt veel werk bij het activeren van de Community.

Styling

Met de Styling-opties tover jij de LeadBuzzer Community om in jouw eigen vertrouwde huisstijlkleuren, eigen logo en herkenbare banners.

Rapportages

Het Dashboard toont een overzicht van alle activiteiten binnen de Community: o.a. notificaties van deelnemers per evenement, hoeveel leads zijn er gedeeld, het aantal verhandelde BuzzCoins en actieve Social Sellers.

Advertenties

Via de BuzzAds Editor kan een advertentie naar eigen stijl worden opgemaakt. Dit biedt extra mogelijkheden voor de Community Manager.

Punten toekennen

Voor alle acties binnen de Community kan men BuzzCoins verdienen. Ken extra BuzzCoins toe voor meer activatie of als extra beloning.

LeadBuzzer App

Iedere Community is te benaderen via de App. Altijd al je leads op zak. Snel, simpel en leuk leads en informatie delen. Beschikbaar in de Apple Store en Google Play (Android).

Leads delen

Heb jij veel leads te verwerken of werk je met partners binnen de Community? Dan is de TeamForward-functie perfect om snel leads te delen met andere Social Sellers.

Kennismaken?

We nemen zo snel mogelijke contact met je op.

Bedankt voor je verzoek

Abonneer op onze Blog

Laat je e-mailadres achter en ontvang maandelijks onze blogs over Social Selling, Referral Selling en Referral marketing. En nee... we gaan je niet lastig vallen met 'koud bellen'. Misschien dat we je wel uitnodigen om deel te nemen aan een van onze workshops.

Bedankt voor je aanmelding. Je ontvangt een bericht ter bevestiging. Check ook je SPAM-box.

eBook B2B Referral Marketing

Gratis eBook B2B Referral Marketing

Laat je e-mailadres achter en ontvang onze gratis eBook 'B2B Referral Marketing' over Social Selling, Referral Selling en Referral marketing. 10 referral marketing tips voor sales en marketeers!

Bedankt voor je aanmelding. Je ontvangt een bericht ter bevestiging (check ook je SPAM-box). Je kan dit venster sluiten.