B2B Marketing & Sales training

Het implementeren van een referral programma is de meest effectieve manier om warme leads te genereren. De samenwerking tussen marketing & sales is echter cruciaal om tot een optimaal resultaat te komen. We bieden dan ook trainingen die deze werelden samenbrengen met als doel meer referrals te ontvangen via je vertrouwde netwerk. De kunst van het vragen staat centraal.

LeadBuzzer training

Referral Selling

Wat is een goede sales training? In onze beleving een sales training die kort en krachtig is en tot de kern komt. Onze referral selling training is zo’n sales training. De referral techniek is simpel, maar het goed doen is moeilijk. Je mindset voor succes is doorslaggevend, dus daar starten we mee. Vervolgens leren we je in 20 minuten wie je kunt vragen om een referral, hoe je dit kunt vragen en wat de beste timing is.

sales training

Referral Marketing

Maak optimaal gebruik van je loyale klanten en ambassadeurs van de organisatie. Uit onderzoek blijkt dat referral marketing de hoogste conversie ratio kent, maar hoe te starten? In deze B2B referral marketing training leren we je hoe je een effectief referral marketing programma kunt opzetten. Het doel is de engagement met je ambassadeurs te verhogen en het sales team in staat te stellen opvolging te geven aan de leads die de marketing afdeling genereert.

sales training

Referral platform

Referral marketing is toe te passen zonder gebruik van een referral platform. Om echter het aantal warme introducties semi-automatisch te genereren is een referral platform geen overbodige luxe. Met hulp van ons on-boarding team trainen we met de marketing- en salesprofessionals de referral techniek om vervolgens de besloten community te configureren en stylen volgens de huisstijl van de organisatie.

sales training

Netwerken

“Het is niet wij jij kent, maar wie jou kent” –  Charles Ruffolo vertelt zijn levensverhaal. Hij vertelt de manier waarop hij beroemdheden als Bill Clinton, Generaal Clark, Richard Branson, Stedman Graham, Whoopi Goldberg kon binden door gewoon zichzelf te zijn. In deze trainingsessie leer je de netwerk technieken die zo simpel zijn dat je niet anders kunt dan balen van je eigen terughoudendheid al die jaren.

“Six degrees of seperation is nonsens. If you know me it’s only one”, Charles Ruffolo

sales training

Kennismaken?

We nemen zo snel mogelijke contact met je op.

Bedankt voor je verzoek

Abonneer op onze Blog

Laat je e-mailadres achter en ontvang maandelijks onze blogs over Social Selling, Referral Selling en Referral marketing. En nee... we gaan je niet lastig vallen met 'koud bellen'. Misschien dat we je wel uitnodigen om deel te nemen aan een van onze workshops.

Bedankt voor je aanmelding. Je ontvangt een bericht ter bevestiging. Check ook je SPAM-box.

eBook B2B Referral Marketing

Gratis eBook B2B Referral Marketing

Laat je e-mailadres achter en ontvang onze gratis eBook 'B2B Referral Marketing' over Social Selling, Referral Selling en Referral marketing. 10 referral marketing tips voor sales en marketeers!

Bedankt voor je aanmelding. Je ontvangt een bericht ter bevestiging (check ook je SPAM-box). Je kan dit venster sluiten.